Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Ο μάγος Ζέαεζ και η θεατρική παράσταση

 Ο μάγος Ζέαεζ και η θεατρική παράσταση - 

Λάζαρος Μωυσίδης

Από τις Εκδόσεις Ελκυστής



Μικρό,τρυφερό, αλληγορικό  κι αισιόδοξο ,ένα παραμύθι για μεγάλους που θα θυμίσει σε πολλούς τον μικρό πρίγκιπα του Σαιντ Εξυπερύ.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει ο συγγραφέας στους αναγνώστες του είναι να μην χάνει ποτέ την ελπίδα του. Να μην σταματήσει να ελπίζει πως ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος. Για τον λόγο αυτό ο καθένας από τη θέση που βρίσκεται και με τον τρόπο που μπορεί πρέπει να συνεχίσει να προσπαθεί.

Με οδηγό την ελπίδα και με μπόλικη φαντασία, μαγεία, νάνους και ξωτικά ο μάγος Ζέαεζ ξεκινάει ένα ταξίδι προς τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου . Ονειρεύεται έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι θα ζουν ελεύθεροι κι ευτυχισμένοι .

Ένας συγγραφέας , ένας ηθοποιός , ένας μουσικοσυνθέτης , ένας εφευρέτης κι ένας τραγουδιστής( Χμμμ κι άλλος μουσικός) θα ενωθούν για να παρουσιάσουν στον κόσμο την πιο φαντασμαγορική θεατρική παράσταση .Ένας ύμνος προς την σημαντικότητα της τέχνης και της επιστήμης  στην ζωή μας . Για να πω την αλήθεια, μου έλειψε μια γυναίκα στην όμορφη αυτή συλλογή κορυφαίων προσωπικοτήτων που θα ενωθούν για να αλλάξουν την ανθρωπότητα .

« Η μοναξιά πλάθει μοναξιά, δεν είναι κάτι άσχετο , απλά θα πρέπει να το σκεφτείτε . Δεν μπορείς εύκολα να ξεγελάσεις ή να κοροϊδέψεις κάποιον , ο οποίος πέρασε όλη του τη ζωή μέσα στην κατάθλιψη … Θα σε νικήσει πολύ εύκολα συμβαίνοντας το ακριβώς αντίθετο , πολύ απλά , γιατί αυτός όλη του τη ζωή κορόιδευε και ξεγελούν τους πάντες…»

Ρ.Σ.

Ακολουθήστε μας στο facebook  και στο instagram

Οπισθόφυλλο

Πέντε κορυφαίες προσωπικότητες του πλανήτη Γη θα ενωθούν με μαγικό τρόπο υπό την καθοδήγηση του παντοδύναμου μάγου Ζέαεζ, βοηθώντας τον να πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερή του επιθυμία! Μία θεατρική παράσταση, η οποία θα χαρίσει στους ανθρώπους τη χαμένη τους Ελπίδα, Ευτυχία και φυσικά την Ελευθερία!

Ταξίδια στον χρόνο, καταπράσινα δάση, πελώριοι γίγαντες, σκληροτράχηλοι νάνοι και άλλα πολλά μαγικά πλάσματα του πλανήτη Θίζιθ θα σε εντυπωσιάσουν! Ο Μεγάλος Δραπέτης βάζει μπρος τη μηχανή του και το μεγάλο ταξίδι ξεκινάει!

Έλα και εσύ μαζί μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τεχνητή Νοημοσύνη & Φιλοσοφία για όλους

  Τεχνητή νοημοσύνη και Φιλοσοφία για όλους Από τις Eκδόσεις ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ Φιλοσοφία και τεχνητή νοημοσύνη. Δύο θέματα που με ενδιαφέρουν πολ...