Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Τεχνητή Νοημοσύνη & Φιλοσοφία για όλους

 Τεχνητή νοημοσύνη και Φιλοσοφία για όλους




Φιλοσοφία και τεχνητή νοημοσύνη. Δύο θέματα που με ενδιαφέρουν πολύ ,για τα οποία όμως δεν γνωρίζω πολλά αλλά και δυσκολεύομαι να μάθω ή να κατανοήσω. Τα περισσότερα βιβλία που κυκλοφορούν κι αναφέρονται σε αυτά τα δύο θέματα είναι πολύπλοκα και σύνθετα με δυσνόητους όρους που συχνά λειτουργούν αποτρεπτικά στο να τα διαβάσουμε.
Από τις εκδόσεις χάρτινη πόλη κυκλοφορούν αυτά τα δύο όμορφα κι εξαιρετικά ενδιαφέροντα βιβλία σε σκληρόδετη έκδοση που υπόσχονται να βοηθήσουν όλους εμάς να εμβαθύνουμε περισσότερο στον κόσμο της φιλοσοφίας και της τεχνητής νοημοσύνης με τρόπο απλό και κατανοητό.
Με ένα γρήγορο ξεφύλλισμα , βλέπει κανείς , πως περιέχουν μικρά κείμενα, σχεδιαγράμματα , εικόνες και πολλές και χρήσιμες πληροφορίες.
Τα βιβλία τα διαβάζω σιγά σιγά, μερικές σελίδες τη φορά , όταν θέλω να κάνω ένα διάλειμμα από τα άλλα βιβλία που διαβάζω ή ανατρέχω σε αυτά όταν θέλω να μάθω κάτι που μου φαίνεται ενδιαφέρον.Μπορούν να διαβαστούν ακόμα κι από άτομα νεαρότερης ηλικίας.
Υ. Γ. Στη φωτογραφία θα δείτε κι ένα φανταστικό ημερολόγιο του 2025 , το οποίο μία που μπήκε μέσα στο σπίτι και μία που εξαφανίστηκε / κατασχέθηκε από την κόρη μου.
Είπε κανείς πως είναι πολύ νωρίς για να προμηθευτούμε ημερολόγιο του 2025;

Ρ.Σ.

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο instagram
Οπισθόφυλλο
Τεχνητή νοημοσύνη για όλους
Ένας προσιτός οδηγός, γεμάτος με όλα όσα χρειάζεστε για να κατακτήσετε γρήγορα και εύκολα τις βασικές γνώσεις σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη.
Σκιαγραφεί τα βασικά δομικά στοιχεία και τα τεχνολογικά ορόσημα στην ιστορία της ΤΝ, περιγράφει τις πιο σημαντικές πρακτικές εφαρμογές της και διερευνά τις πολυάριθμες ηθικές συζητήσεις γύρω από την αυξανόμενη επιρροή της στον πολιτισμό και στην κοινωνία. Περιέχει περισσότερες από 120 έννοιες, εφαρμογές και θεωρίες, καθώς και ένα ευρύ φάσμα σχετικών θεματικών τομέων - από τους υπολογιστές και τα μαθηματικά έως τη φιλοσοφία και την πολιτική, εξερευνώντας και εξηγώντας το καθένα με απλό τρόπο.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
-Κατανοητά κειμενα και απλούς ορισμούς σχετικά με την ΤΝ
-Αποφθέγματα από σπουδαίους επιστήμονες όλων των εποχών
-Γραφικά που βοηθούν στη μετάδοση πληροφοριών με οπτικό τρόπο
-Εντυπωσιακές εικονογραφήσεις
Φιλοσοφία για όλους
Ένας προσιτός οδηγός, γεμάτος με όλα όσα χρειάζεστε για να κατακτήσετε γρήγορα και εύκολα τις βασικές γνώσεις σχετικά με τη φιλοσοφία.
Δίνει απαντήσεις σε όλες τις φιλοσοφικές σας αναζητήσεις, από την κατανόηση του κόσμου και την ύπαρξη ελεύθερης βούλησης, μέχρι τη φύση της συνείδησης, την ερμηνεία της ηθικής και τη σχέση ανάμεσα στον άνθρωπο και στο κράτος. Παρουσιάζει τους μεγαλύτερους στοχαστές του κόσμου, όπως ο Αριστοτέλης, ο Ντεκάρτ και ο Νίτσε, που συνέβαλαν στην εξέλιξη της παγκόσμιας φιλοσοφίας, καθώς και τις βασικές ιδέες των μεγάλων φιλοσοφικών σχολών και παραδόσεων, όπως ο ορθολογισμός, ο σκεπτικισμός και ο υλισμός, εξηγώντας το καθένα με απλό τρόπο.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Κατανοητά κείμενα που καλύπτουν όλους τους κλάδους της φιλοσοφίας
-Αποφθέγματα από σπουδαίους στοχαστές όλων των εποχών
-Γραφικά που βοηθούν στη μετάδοση πληροφοριών με οπτικό τρόπο
-Εντυπωσιακές εικονογραφήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τεχνητή Νοημοσύνη & Φιλοσοφία για όλους

  Τεχνητή νοημοσύνη και Φιλοσοφία για όλους Από τις Eκδόσεις ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ Φιλοσοφία και τεχνητή νοημοσύνη. Δύο θέματα που με ενδιαφέρουν πολ...