Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Έρωτας.Ατάκα.Ιστορία

Έρωτας.Ατάκα.Ιστορία - Μαρια Τσατσακη 

Από τις Κάκτος Εκδόσεις 


Ένα βλέμμα , ένα άγγιγμα ή μια ατάκα είναι αρκετά για να ξεκινήσει ένας μεγάλος έρωτας.Πολλές φορές είναι αυτό που μας μένει σαν ανάμνηση όταν τελειώνει ένας έρωτας.Ένας έρωτας μπορεί να γίνει ιστορία. 

Ούτε μία , ούτε δύο αλλά 100 ιστορίες , όλες εμπνευσμένες από μια ατάκα,που είπαμε ή ακούσαμε όλοι εμείς, εσείς ή ο διπλανός μας.

Μικρές ιστορίες , όχι μεγαλύτερες από 2 η 3 σελίδες η καθεμία, άλλες χαρούμενες άλλες πιο στενάχωρες, όλες όμως απλές και καθημερινές που θα μπορούσαν να έχουν συμβεί και σε εμάς ή σε κάποιον φίλο μας. 

Ένα χρόνο πριν ,14 Φεβρουαρίου 2023,  η Μαρία Τσατσάκη,  διαχειρίστρια του site www.atakaistoria.gr , κάλεσε τον κόσμο να της πει , μια ατάκα για την αγάπη και τον έρωτα. Το κοινό ανταποκρίθηκε κι από τις ατάκες που έστειλαν, δημιούργησε μια ιστορία και όλες αυτές οι ιστορίες έγιναν ένα πρωτότυπο και ξεχωριστό βιβλίο. 

Διαβάζοντάς το , θα εκπλαγείται καταρχάς από το πόσο ωραίες ατάκες θα διαβάσετε στις σελίδες του. Λόγια σοφά, καθημερινά κι αληθινά , λόγια που προκαλούν χαρά , λύπη, αγωνία ή λαχτάρα.Ένα βιβλίο που θα σας κρατήσει συντροφιά , θα σας διασκεδάσει και θα σας ταξιδέψει σε πολλά και διαφορετικά μέρη.Ξεκούραστο κι ευχάριστο λόγω της μικρής του φόρμας μα πολύ ενδιαφέρον ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τον τρόπο που δημιουργήθηκε.

Συγγραφέας κι αναγνώστες γίνονται ταυτόχρονα και ήρωες και δημιουργοί , που ερωτεύονται, γελάνε , δακρύζουν , αγκαλιάζουν και όλα αυτά που σίγουρα έχουμε ζήσει κι εμείς κάποια στιγμή της ζωής μας.

Ρ.Σ.

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο instagram

Οπισθόφυλλο

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα ταξίδι σε 100 διαφορετικούς και μοναδικούς προορισμούς με συναισθήματα και στιγμές από τη ζωή μας. Με έμπνευση από 100 ατάκες για τον έρωτα από άγνωστους ανθρώπους, γράφτηκαν 100 ιστορίες με συναισθήματα αγάπης, πόνου, χαράς και λύπης. Ατάκες με ιστορίες από στιγμές που όλοι έχουμε βιώσει ή που θα θέλαμε να βιώσουμε. Ατάκες και ιστορίες που φανερώνουν πόσο σημαντικές είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και πώς εμείς μπορούμε να τις κάνουμε δύσκολες ή εύκολες.
Με έμπνευση από τις ατάκες για τον έρωτα, δημιουργήθηκαν αυτές οι ιστορίες για να αναδυθούν στιγμές από έναν βαθύ συναισθηματικό κόσμο σ' ένα ταξίδι που μπορείς να γίνεις συνταξιδιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βλέπω τον κόσμο όπως είμαι

Βλέπω τον κόσμο όπως είμαι - Σοφία Πανίδου Εικονογράφηση : Κώστας Μαρκόπουλος Από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ