Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Ο Μικρός Σέρλοκ. Χριστούγεννα σε κίνδυνο.

Ο Μικρός Σέρλοκ. Χριστούγεννα σε κίνδυνο!

Pascal Prévot
Art Grootfontein

Απόδοση : Ελένη Μπακογεώργου

Από τις εκδόσεις Δεσύλλας

Η σειρά βιβλίων "Διαβάζω κι Ερευνώ" με πρωταγωνιστή τον μικρό Σέρλοκ και την παρέα του , έχει γίνει τώρα πια η αγαπημένη της κόρης μου. Είναι 7 χρονών, πηγαίνει Β' δημοτικού, διαβάζει πλεον με ευκολία και έχει αποκτήσει την όμορφη συνήθεια να διαβάζει μερικές σελίδες κάθε βράδυ πριν πάει για ύπνο ή όταν θέλει να αποφορτιστεί από το καθημερινό πρόγραμμα. 

Τώρα δε , που κυκλοφορεί και τόμος με Χριστουγεννιάτικη υπόθεση, το καλύτερό της. 

Το Χριστουγεννιάτικο έλατο εξαφανίζεται! Μα ποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο? Να κλέψει ένα στολισμένο δέντρο και να καταστρέψει τις γιορτές των παιδιών; Ευτυχώς υπάρχουν στοιχεία που θα βοηθήσουν και την παρέα αλλά και τους μικρούς αναγνώστες να βρουν τη λύση του μυστηρίου. 

Κυκλοφορούν ήδη 9 βιβλία της σειράς, όλα διαφορετικά, όλα ευφάνταστα και συναρπαστικά. Το παιδί διαβάζει το βιβλίο αλλά συμμετέχει κιόλας στην εξέλιξή του. Κι αν από την άλλη δεν μπορεί να απαντήσει σε κάποια ερώτηση, δεν πειράζει, η απάντηση δίνεται στην αμέσως επόμενη σελίδα και η ιστορία συνεχίζεται. 

Το τέλος έκπληξη και με κοινωνικό μήνυμα!

Ρ.Σ.

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο instagram

Οπισθόφυλλο
Βρες τις λύσεις στα μυστήρια παρέα με τον μικρό Σέρλοκ!

Ο μικρός Σέρλοκ είναι 7 χρονών. Λύνει μυστήρια από μωρό! Ο πατέρας του, ο διάσημος Σέρλοκ Χολμς, του έχει μάθει τα πάντα. Κι όπως όλοι οι ντετέκτιβ, δεν πάει πουθενά χωρίς τον μεγεθυντικό φακό του!

Έρχονται Χριστούγεννα… Το πανύψηλο έλατο που στέκει στην πλατεία του δημαρχείου είναι πραγματικά καταπληκτικό! Όμως, μέσα στη νύχτα, το δέντρο εξαφανίζεται. Ποιος το έκλεψε; Η περιπέτεια αυτή θα είναι σαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο… Πραγματικά καταπληκτική!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βλέπω τον κόσμο όπως είμαι

Βλέπω τον κόσμο όπως είμαι - Σοφία Πανίδου Εικονογράφηση : Κώστας Μαρκόπουλος Από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ