Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Εξετάσεις για την Άϊ Βασιλική ακαδημία

Εξετάσεις για την Άϊ Βασιλικη ακαδημία - Αντώνης Παπαθεοδούλου

Από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

Εικονογράφηση : Μυρτώ Δεληβοριά



Είναι εύκολο πιστεύετε να γίνει κάποιος Άι Βασίλης? Μα φυσικά και όχι. Πρέπει να δώσει εξετάσεις στην Άι Βασιλική Ακαδημία , να τις περάσει με επιτυχία και μετά αν τα καταφέρει να αποφοιτήσει , τότε μόνο θα είναι έτοιμος για να αναλάβει αυτό το ρόλο.

Γνωρίζετε τι ικανότητες πρέπει να έχει κάποιος για να φοιτήσει στη σχολή? Πρέπει αρχικά να ξέρει καλή γεωγραφία,να οδηγάει έλκηθρο, να διαλέγει τα κατάλληλα δώρα, να δένει καλά το σάκο.

Μία όμως ερώτηση αν απαντήσει σωστά , τότε αρκεί για να περάσει τις εξετάσεις με επιτυχία. Μπορείτε να φανταστείτε ποια είναι αυτή;

Ο αγαπημένος Αντώνης Παπαθεοδούλου έχει γράψει για ακόμα μια φορά ένα υπέροχο βιβλίο για παιδιά με πολύ φαντασία και χιούμορ. Η εικονογράφηση ζωηρή και χαριτωμένη, όπως ακριβώς ταιριάζει στο ύφος του βιβλίου.

Ένα βιβλίο που κρύβει μέσα του όλη τη μαγεία των Χριστουγέννων και θα αγαπήσουν τα παιδιά μας. Με όμορφα μηνύματα και ευχάριστη διάθεση.

Ρ.Σ.

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο instagram

Οπισθόφυλλο

Ʃυγχαρητήρια που διάλεξες Aϊ Βασίλης να σπουδάσεις!

Καλή επιτυχία εύχοµαι ολόκαρδα στις εισαγωγικές σου εξετάσεις!

Βιογραφικά


Παπαθεοδούλου Αντώνης
Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά. Σπούδασε κινούμενο σχέδιο και εργάζεται στη διαφήμιση. Από το 1999 γράφει και μεταφράζει ιστορίες, τραγούδια και σενάρια για παιδιά.
Βιβλία του έχουν βραβευτεί με το Κρατικό Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου, με το βραβείο του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, το Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου του περιοδικού Διαβάζω, το Βραβείο Βιβλίου Γνώσεων του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (IBBY), το Ειδικό Βραβείο Βιβλιοπωλών Public κ.ά.
Το βιβλίο Ένα Τελευταίο Γράμμα που δημιούργησε με την Ίριδα Σαμαρτζή απέσπασε το Διεθνές Βραβείο Compostela 2016. Πολλά βιβλία του έχουν συμπεριληφθεί στις λίστες των White Ravens της Διεθνούς Παιδικής Βιβλιοθήκης του Μονάχου επί σειρά ετών.
Βιβλία του έχουν μεταφραστεί στα γαλλικά, αγγλικά, σουηδικά, ισπανικά, πορτογαλικά, γαλικικά, καταλανικά, κινεζικά, κορεατικά και ιαπωνικά, κι έχουν μεταφερθεί στο θέατρο και το κουκλοθέατρο.

Περισσότερα για τον ίδιο και τα βιβλία του στο www.antonispapatheodoulou.com.

Δεληβοριά Μυρτώ
Η Μυρτώ Δεληβοριά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Έχει παρουσιάσει τρεις ατομικές εκθέσεις στην Αθήνα και έχει λάβει μέρος σε επτά ομαδικές. Ασχολείται επαγγελματικά με την εικονογράφηση. Το 2006 τιμήθηκε με το Βραβείο του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού βιβλίου και με το Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης για το βιβλίο Ιστορίες για παιδιά, του Ισαάκ Μπάσεβις Σίνγκερ. Το 2011 τιμήθηκε με το Βραβείο ΕΒΓΕ και με το Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου του περιοδικού Διαβάζω και το 2012 με το Κρατικό Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου για το βιβλίο Η πόλη που έδιωξε τον πόλεμο, του Αντώνη Παπαθεοδούλου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βλέπω τον κόσμο όπως είμαι

Βλέπω τον κόσμο όπως είμαι - Σοφία Πανίδου Εικονογράφηση : Κώστας Μαρκόπουλος Από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ