Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Το αγόρι,ο τυφλοπόντικας,η αλεπού και το άλογο. Η ιστορία ζωντανεύει.

Το αγόρι,ο τυφλοπόντικας,η αλεπού και το άλογο
Η ιστορία ζωντανεύει.

Charlie Mackesy

Από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος


Ένα βιβλίο είναι πάντα μια καλή ιδέα για μικρούς και μεγάλους όμως συχνά δεν ξέρουμε εαν ο παραλήπτης θα το εκτιμήσει, θα το διαβάσει ή θα χαρεί με την προσφορά μας.

Το συγκεκριμένο, έφτασε στα χέρια μου σαν δώρο από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος και σας προτείνω να το αναζητήσετε , να το ξεφυλλίσετε και να το δωρίσετε σε ανθρώπους που εκτιμάτε και αγαπάτε.

Ένα βιβλίο που διαβάζεται από μικρούς και μεγάλους με πολύτιμα μηνύματα και μαθήματα που θα συντροφεύουν εσάς και τα παιδιά σας μια ολόκληρη ζωή!


Ένα αγόρι συναντάει έναν τυφλοπόντικα, μια αλεπού και ένα άλογο και μέσα από αυτούς αποκτά τους μεγαλύτερους θησαυρούς. Μέσα από τη φιλία τους , γεννάται η εμπιστοσύνη, η αυτοπεποίθηση, η ασφάλεια και το ταξίδι της ζωής γίνεται πιο όμορφο. 

Λέξεις όπως συγγνώμη και σ'ευχαριστώ αλλά και συναισθήματα όπως αγαπώ, και φοβάμαι, κυριαρχούν στα τρυφερά κείμενα και οι αγαπητοί μας ήρωες μαζί, μαθαίνουν να βοηθούν ο ένας τον άλλον, να ξεπερνούν τα εμπόδια της ζωής και να κυνηγούν τα όνειρά τους.


Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι ονειρεμένη και πραγματικά δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι παρόμοιο στα τόσα βιβλία που εχω πιάσει στα χέρια μου.


Από τον συγγραφέα:
" Αυτό το βιβλίο είναι αφιερωμένο σ'εσένα αναγνώστη.Πάντα να θυμάσαι πως είσαι σημαντικός και πως φέρνεις σε τούτο τον κόσμο πράγματα που κανείς άλλος δεν μπορεί να φέρει.

Μιλάει για ένα αγόρι , έναν τυφλοπόντικα , μια αλεπού κι ένα άλογο. Το αγόρι είναι μοναχικό,χαμένο και γεμάτο απορίες,όταν συναντάει για πρώτη φορά τον τυφλοπόντικα.Ο τυφλοπόντικας έχει ερωτευτεί ένα γλυκό.Η αλεπού είναι σιωπηλή και δύσπιστη ,γιατί έχει πληγωθεί από τη ζωή.Το άλογο είναι το πιο δυνατό πράγμα που έχουν δει ποτέ τους ,αλλά και το πιο ευγενικό." 

Ρ.Σ.

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο instagram





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βλέπω τον κόσμο όπως είμαι

Βλέπω τον κόσμο όπως είμαι - Σοφία Πανίδου Εικονογράφηση : Κώστας Μαρκόπουλος Από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ